2014-07-16

Un om reclama un parte de Africa per se fia

Un om de la SUA ia reclama un area peti de Africa, car se fia desira deveni un prinsesa.

Jeremiah Heaton ia viaja de Virginia con un bandera per proclama la area como "la Rena de Sudan Norde".

La area es situada entre Misre e Sudan. Lo conteni 2000 cilometres cuadrida de deserto seca, e lo parteni a no pais.

Heaton dise ce el ia fa demandas ofisial sur la posese de la area a ambos nasiones visina, ma ambos no ia responde.

El descrive como se fia Emily ia adota "un tono seria" e ia demanda "esce a un dia el va es un prinsesa". Donce se padre ia rexerca areas de tera nonreclamada e ia descovre esta parte, cual persones local nomi Bir Tawil.

Per selebra la aniversario sete de se fia, Heaton ia viaja a la area, arivante a 16 junio. El ia planta un bandera desiniada par se fia en la tera.

El insiste ce se reclama a la area es valida. Par causa de un disputa teritorial entre Sudan e Misre, Bir Tawil es un de la ultimas de la areas nonreclamada sur la planeta.

Heaton dise ce el intende demanda suporta de la Uni African, razonante ce multe paises, incluinte la Statos Unida, ia es reclamada tra la anios par la ata simple de planta un bandera.

Prinsesa Emily, como se familia nomi aora el, ia comanda ce se pais nova deveni un sentro de cultiva. El porta aora se corona reial a tota tempos.

Ma no sola Misre e Sudan, ma ance la Nasiones Unida, va debe reconose la Rena de Sudan Norde ante cuando el va deveni ofisial la fia de un re.