2018-07-09

Un ofisial enebriada retarda trenes barati

En la stato Uttar Pradesh en Barat norde, alga trenes ia es retardada cuando la xef de stasion ia deveni enebriada e ia adormi en sua labora.

Deep Singh no ia responde a telefonis repeteda de ofisiores, tal ce los ia freta a la stasion de Murshadpur. Los ia trova ce el dormi en sua ofisia con botelas vacua de distilada sur la solo.

Un esamina medical ia mostra un cuantia grande de alcol en sua sangue. On ia comanda un investiga.

"El ia es tota enebriada e apena capas de pasea," un ofisior major de ferovia ia dise, ajuntante ce la aveni ia es "multe grave" e va es investigada.

Multe trenes de distantia longa ia debe para car la stasion no ia mostra un sinial verde. La cuantia de trenes cual pasa tra la stasion de Murshadpur en cada dia es alta. Tra la pais, plu ca 22 milion baratis viaja dial en sirca 9000 trenes.

Tal avenis no es sin presedente en Barat. En April, on ia suspende la emplea de alga persones en la stato Orissa cuando 22 vagones ia deveni desfisada de un tren e ia rapidi a retro tra 11 cilometres.

E en novembre de la anio pasada, un grupo de cultivores veliante ia descovre ce la tren en cual los viaja ia vade tra 160 cilometres en dirije noncoreta en la note.