2014-04-07

Pistorius demanda pardona per la mata de Steenkamp

En un corte en Pretoria en Sudafrica, Oscar Pistorius, un atleta paralimpial, ia demanda emosiosa un pardona de la familia de Reeva Steenkamp, se ami de cor, a la dia prima de se atesta a se prosede per mata el.

En un vose tremante, el ia dise ce el ia "atenta proteje" el, e ce el no pote imajina la dole de la familia. El ia dise ce el sufri malsonias asustante, e velia frecuente credente ce el ole la sangue de Steenkamp.

La avocatos prosedente dise ce Pistorius ia mata Steenkamp en febrero 2013 pos un disputa. El dise ce el ia malpersepi se ami de cor como un intruor.

A la relatadas de Steenkamp, Pistorius ia dise: "A cada momento pos la aveni de esta trajedia, me ia pensa sur vos familia. Me velia a cada matina e vos es la persones prima sur ci me pensa, la persones prima per ci me prea."

El ia continua: "Me promete ce, cuando Reeva ia vade a leto a acel note, el ia senti amada. Me ia atenta pone me parolas sur paper a multe multe veses per scrive a vos. Ma no parolas va sufisi an."

June, la madre de Reeva Steenkamp, ia senta con fas fria en cuando Pistorius ia parla a la corte folida.

La atleta de 27 anios ia dise ce el usa aora piles antidepresante e piles de dormi, e ce el vole nunca denova toca un fusil. El ia informa la corte sur se enfantia difisil, pos nase sin partes de ambos gamas e donce nesesante porta membros prostesal.

On ia demanda a Pistorius esce el e se familia ia es esposada a atas criminal. El ia responde ce multe intruis criminal ia aveni en se enfantia. El ia dise ance ce, a un ves, un auto ia segue el a en se comunia securida, ma el ia ave se fusil con se, e la du omes en la auto ia vade rapida a via.

El ia dise ce el ia mostra se fusil a un otra ves en atenta proteje un taxiste ci persones ia es atacante. "Los ia comensa bate el con rocas a se fas e se testa. A acel punto, me ia pasa un lampa roja, sonante la claxon de me auto. Me ia estrae me fusil. Me ia punta lo a la tre persones. Los ia entra rapida a la taxi. Los ia vade rapida a via."

El ia detalia la importantia de relijio a se: "Cuando me ia encontra Reeva, me crede ce lo ia es vera un bondise. Me ia vole sempre un acompanior ci es un cristian. El ia es un cristian forte."

El ia deveni denova emosiosa cuando el ia dise: "Me Dio es un Dio de refuja." Se avocato ia demanda un pausa. La avocatos prosedente ia permete esta, con la constrinje ce lo no va aveni a cada dia. La caso va recomensa a la matina de martedi.